Didim
KSM härkätie2018

Abihulinaa!

Kiiruun koulun luokkahuoneet täytti hilpeä odotus. Milloin abit ilmestyvät seuraavan oven taakse? Odotus muuttui kauhuksi ja lopulta nauruksi, kun seuraava uhri oli jo koitunut abiturienttien huvittelun kohteeksi. Elmukelmu ja pienoiset tehtävät olivat merkki tulevasta makeasta, mutta kenen pokka piti ja kuka juoksi lopulta karkuun?
53 abiturienttia lähti kierrokselleen erilaisissa puvuissa ja naamioissa, ilo ja nauru olivat pinnassa. Päivää oli odotettu viimeisen vuoden aikana kuin kuuta nousevaa. Kuullunymmärtämiskokeiden jälkeen pieni härnäily nuorempiaan kohtaan oli enemmän kuin sallittua  uurastuksen päätteeksi.
Pukuja oli monenlaisia ja joukosta pystyi helposti löytämään muun muassa Pikku Myyn, Itse Ilkimyksen Minionin sekä Ozzy Osbournen.
Abiturienteille päivän oli kuitenkin tarkoitus olla mieleinen ja täynnä hauskuutta, toivottavasti he saivat siitä kaiken ilon irti!

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry