Didim
KSM härkätie2018

Vanhojen tansseihin valmistaudutaan huolella

Monitoimitalossa nähdään tämän viikon perjantaina kimallusta ja pukuloistoa. Someron lukion kakkosluokkalaiset ovat valmistautuneet huolella vanhijen tansseihin. Pilvi Kettunen ja Suvi Andersson kertovat Somero-lehdessä, miten ja mistä ovat hankkineet pukunsa sekä niihin sopivat asusteet.

– Tänä vuonna jokainen on panostanut tähän päivään, joten se näkyy varmasti tanssisalissa, Andersson tuumailee.

Lue lisää 11.02.2014

Tässä on yksityiskohta perjantaina nähtävästä tanssipuvusta.

Tässä on yksityiskohta perjantaina nähtävästä tanssipuvusta.

lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry