Didim
KSM härkätie2018

Kalle Virtanen iski TUL-mestariksi

Kalle Virtanen

Kalle Virtanen

Kalle Virtanen (kuvassa) iski komean voiton Tampereen voimailuseuran Khamsat Yakievista Lahdessa isketyssä junioreiden TUL- turnauksessa. Pojat ovat iskeneet yhteen useamman kerran ja yleensä Tampereen poika on ollut niukasti parempi. Tällä kertaa Virtanen ei jättänyt mitään sattuman varaan, vaan iski kovilla iskuillaan puhtaan 3–0 voiton ja turnausmestaruuden. Kisoissa Kalle Virtasta olivat avustamassa Kimmo Korpi-Seppälä ja Jukka-Pekka Virtanen.

 

 

Lue lisää 11.02.2014 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry