Didim
KSM härkätie2018

Kaupunki miettii, ulkoistaako uuden palveluyksikön palvelut

Kaupunki harkitsee palvelujen ulkoistamista elokuussa Lamminniemeen valmistuvan tehostetun palveluasumisyksikön osalta. Aiempi suunnitelma oli, että rakennukseen sijoitettava ikäihmisten tehostetun palveluasumisen palvelutuotanto järjestetään kaupungin tuottamana.

Perusturvalautakunta haluaa laskelmia ja tietoja, esimerkiksi siitä, mitä asumispalvelut maksavat ja millainen on laatu yrityksen ja kaupungin hoitamana. Saatuaan edut ja haitat tietoonsa, se vasta päättää, esittääkö kilpailutuksen hyväksymistä kaupunginhallitukselle ja valtuustolle.
Perusturvajohtaja Taru Nordlundin ehdotus on, että kaupunki tekee kahden vuoden sopimuksen kilpailutetun yrittäjän kanssa. Sinä aikana nähdään, toimiiko homma vai ei.
– Jos kaupunki katsoo, ettei palvelu toimi, niin otetaan se takaisin kaupungin omaan hoitoon. Tai vaihdetaan palveluntuottajaa. Päätös ostaa yksityiseltä palveluja, ei tarvitse olla lopullinen.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry