Didim
KSM härkätie2018

Maaseuturakentamisen messujen ilmoittautuminen aluillaan

Someron Teeriharjulla järjestetään huhtikuun lopulla, 26.–27. päivä maaseuturakentamisen ja asumisen messut. Ilmoittautuminen on aluillaan. Maaliskuu on aikaa varata paikkansa näytteilleasettajaksi.
– Nämä messut on tarkoitettu erityisesti heille, jotka rakentavat puusta. Toisaalta ne ovat messut, joilla esitellään kaikkea mahdollista, mikä liittyy rakentamiseen. Näytteilleasettajiksi voivat tulla he, jotka rakentavat taloja, mökkejä, katoksia, laitureita ja niin edelleen. Taitojaan ja tuotteitaan voivat esitellä yhtä hyvin he, joiden toiminta liittyy vaikkapa pihoihin, puutarhaan,  lämpö-, vesi- ja ilmastointiasioihin, sadevesikouruihin, oviin, ikkunoihin, urakointiin, jätevesihuoltoon, tontti- ja asuntotarjontaan. Sellaisten, jotka haluavat lisää työtä ja tuotteilleen näkyvyyttä, kannattaa ilmoittautua mukaan, kertoo Niina Numminen Varsipuu -yhdistyksestä, joka järjestää yhdessä Someron kaupungin kanssa tapahtuman.
– Somerolaisten yritysten kannattaa lähteä mukaan. Nyt on mahdollisuus esitellä seutukunnan pk-yritystoimintaa, sen tuotteita ja palveluja ja myös maaseutuelinkeinojen laajaa kirjoa: tilatuotantoa, jalosteita, puolivalmisteita ja matkailuyrittämistä, kehottaa Harri Kumpulainen Varsipuu-yhdistyksestä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry