Didim
KSM härkätie2018

Neuvolan ovet avoinna lapsille ja perheille

Someron lastenneuvolaan on matala kynnys. Jos lapsi tai hänen perheensä apua tarvitsee, niin sitä hän saa. Pulmien kasautumista ja pitkittymistä halutaan välttää.
Neuvola tukee perhettä lapsen kasvussa ja kehityksessä. Tehtävänä on edelleen myös vaalia terveyttä eli mitata ja punnita.
Yhteistahojen kera neuvola edistää rinta rinnan alle kouluikäisten lasten ja perheiden terveyttä ja hyvinvointia. Näitä sidosryhmiä perhettä auttamassa ovat muun muassa päivähoito, koulut ja sosiaalitoimi.
Lastenneuvolan kirjoilla on 630 alta kouluikäistä lasta. Somero on pystynyt tarjoamaan lapsille lakisääteiset palvelut; sanktioilta on vältytty.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry