Didim
KSM härkätie2018

Pohjapadot nousivat pohdintaan Paimionjoella

Hovirinnan padon muuttaminen pohjapadoksi voi onnistua mahdollisesti jopa lähitulevaisuudessa. Kuva: Sauli Kaipainen

Hovirinnan padon muuttaminen pohjapadoksi voi onnistua mahdollisesti jopa lähitulevaisuudessa. Kuva: Sauli Kaipainen

Takaisinvirtaus on aiheuttanut haittoja Paimionjoen vesistölle 1960-luvulla aloitetusta säännöstelystä asti.  Nyt on pantu alulle suunnitelma, jossa kiinteät padot voitaisiin korvata pohjapadoilla.
Kosken puolella sijaitsevan Karjakosken padon muuttamista pohjapadoksi pyritään kiireellistämään. Jos vesistön pahin tulva-aikainen tulppa saadaan toimivammaksi, voidaan miettiä pohjapatoa myös Painion Luusuaan. Jopa Hämeen Härkätien varrella, Pitkäjärvellä sijaitseva Hovirinnan pato olisi ehkä korvattavissa pohjapadolla.
Lisää suunnitelmista perjantain Somero-lehdessä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry