Didim
KSM härkätie2018

Robin nousee Esakallion kesän suurimmaksi tähdeksi

Robin_1Yli 96 000 tykkääjää Facebookissa ja yli 14 miljoonaa musiikkivideoiden katselukertaa YouTubessa kertovat, millaisesta ilmiöstä on kyse. Elokuussa 1998 syntynyt Robin on kaikkien aikojen nuorin yli 100 000 albumia myynyt artisti Suomessa.
Torstaina 3. heinäkuuta Robin saapuu Somerolle. Tiistain lehdessä on lisää muista kesän isoista esiintyjänimistä.

Lue lisää xx.xx.xxxx lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry