Didim
KSM härkätie2018

Somero-lehden kanssa kovaa ja korkealle

Urheilussa riittää aina kehitettävää, niin kauan kuin mukana ollaan, vakuuttaa kolmikko Minna Nikkanen, Eemeli Salomäki ja Linnea Harala.

Jutustelu oli vapaata ja kaikilla riitti hauskaa. Mukana olivat Somero-lehden sponsoriurheilijat Linnea Harala, Minna Nikkanen ja Eemeli Salomäki. Urheilijoiden otsat eivät rypistele, sen pääsee toteamaan haastattelussa, joka julkaistaan perjantain lehdessä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry