Didim
KSM härkätie2018

Auto ojaan, kuski ja matkustaja pakosalle

Henkilöauto suistui ojaan lauantaiaamuna Somerolla Turuntiellä. Autosta poistuin kaksi miestä, jotka poliisipartio tavoitti lähimaastosta etsintöjen jälkeen. Vuonna 1987 syntyneet miehet olivat vahvasti päihtyneitä. Heidän käytössään ollut auto oli anastettu viikkoa aiemmin Salon keskustasta Helenanakadulta. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry