Didim
KSM härkätie2018

Eläinalasta kiinnostunut?

Somerolainen Satu Vallenius on aina halunnut tehdä töitä eläinalalla eri  tyisesti koirien kanssa. Hän toivoo erikoistuvansa tulevaisuudessa sotakoiranohjaajaksi. Tällä hetkellä hän viettää opiskelupäiviään Kannuksen maaseutuopiston kennellinjalla. Valleniuksen unelmat ovat käymässä hiljalleen toteen, hän menestyy askel askeleelta labradorinnoutaja Leidin kanssa tottelevaisuuskoulutuksessa ja on saanut työstettäväkseen poliisiprojektikoira Riskin.
Olisitko itse kiinnostunut opiskelemaan eläinalaa?
Osoitteesta www.studentum.fi eläimiin liittyvistä koulutuksista löytyy 96 osumaa, joihin on sisällytetty ammattikorkeakoulut, ammatilliset oppilaitokset, kansanopistot, aikuiskoutukset, yliopistot ja korkeakoulut sekä nuorten aikuisten osaamisohjelmat. Haun voi eritellä tiettyyn koulutustyyppiin sekä paikkakuntaan.

Äidin rakkaus on lapsen tärkein johdatus elämässä.

Äidin rakkaus on lapsen tärkein johdatus elämässä.

Riski näyttää repimismallia palveluskoirien tyyliin!

Riski näyttää repimismallia palveluskoirien tyyliin!

Lapinporokoira Nori opetti saksanpaimenkoira Riskille tapoja leikkien lomassa.

Lapinporokoira Nori opetti saksanpaimenkoira Riskille tapoja leikkien lomassa.

Riski tutustui treenihallin rullalautaan rohkeasti.

Riski tutustui treenihallin rullalautaan rohkeasti.

Lue lisää 28.03.2014 lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry