Didim
KSM härkätie2018

Esittelyssä lehtien yhteinen myyntijohtaja

Somero-lehti esittelee juhlavuotenaan lehdentekijöitä.

Kopio kuusinen_sari

Sari Kuusinen

Sari Kuusinen, 48, on SSS-konsernin paikallislehtien myyntijohtaja. SSS-konsernin emoyhtiö on Salon Seudun Sanomat Oy, joka on TS-Yhtymän omistama tytäryhtiö.
SSS-konsernin paikallislehdet ovat  Paikallislehti Somero, Uudenkaupungin Sanomat, Ykkössanomat, Kunnallislehti Paimio-Sauvo-Kaarina, Kaarina-lehti, Loimaan Lehti, Auranmaan Viikkolehti ja Laitilan Sanomat.

Mikä on asuinpaikkasi ja
työssäkäyntikaupunkisi?
– Asun Märynummella. Työpiste on Salossa, mutta liikun paljon paikallislehtiemme alueella.
Mitä töitä teet Somero-lehdelle?
– Waseliuksen Tuulan ja Ollisen Jussin kanssa vastaan Somero-lehden ilmoitusmyynnistä.
Miten itse päädyit ammattiisi?
– Hankkijan ja HK:n kautta seitsemän vuotta sitten. Paikallislehdissä on mukava olla töissä. Saan tehdä myyntityötä laajalla alueella hyvässä porukassa ja tutustua eri toimialoilla työskenteleviin asiakkaisiin.
Mikä on parasta Someron kaupungissa?
– Kesä ja  kesän tapahtumat.
Lähetä terveisiä Somero-lehden lukijoille:
– Paikallisten ihmisten henkilöhaastatteluja on kiva lukea Somero-lehdestä. Muistakaa myös kertoa juttuvinkkejä toimitukseen.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry