Didim
KSM härkätie2018

Kiiruun koulu tyhjeni

Viimeinen oppitunti Kiiruun koulussa pidettiin eilen torstaina. Väistötilojen saaminen on kuitenkin lisännyt Someron lukion suosiota niin, että ensi syksynä lukion aloittaa huomattavasti isompi määrä opiskelijoita kuin tänä vuonna.

– Näyttää siltä, että oma kunta on kuitenkin jokaiselle se oma kunta. Siellä halutaan käydä lukiokin, toteaa rehtori Jari Honkala.

Kiiruun koulu siirtyy historiaan. Lukion rehtori Jari Honkala historianluokassa, josta pulpetit ja tuolit ovat viety väistötiloihin.

Kiiruun koulu siirtyy historiaan. Lukion rehtori Jari Honkala historianluokassa, josta pulpetit ja tuolit ovat viety väistötiloihin.

4 Responses to Kiiruun koulu tyhjeni

  • Hienoa, että oppilaat ja henkilökunta pääsivät pois vaarallisesta ympäristöstä. Tosin tiettyä haikeuttakin on mielessä. Koulusta jäi aika monta mukavaa muistoa. Pitäiskö käydä viemässä kynttilä ”hautapaikalle”.

  • Odotan innoilla, ettö vanha koulu räjäytetään taivaan tuuliin. Päänsärky riittää jo.

  • Miten muuten kiiruun koulu hävitetään? Räjäyttämällä, mansiirtotraktoreilla, purkamalla. Vai hävitetäänkö sitä ? Hä?

  • On kiva nähdä, miten korvataan sairastuneille. Pakko oli mennä kouluun, vaikka se sairastutti. Meidän sukupolvi ei ehdi koskaan nähdä uutta koulua, mut hyvä ku tulevat oppilat ei sairastu. Silti ottaa päähän.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry