Didim
KSM härkätie2018

Poliisi valvoo suojateiden turvallisuutta tällä viikolla

Poliisi valvoo tälä viikolla tehostetusti suojatieturvallisuutta. Valvonta toteutetaan ensisijaisesti pääväylien vaarallisilla suojateillä sekä koulujen läheisyydessä.
Suojatievalvonnan ajankohdalla halutaan muistuttaa kaikkia tienkäyttäjiä liikenteen yhteispelistä ja sääntöjen noudattamisesta. Näin keväällä kesärenkaiden vaihdon myötä nopeudet nousevat ja tarkkaavaisuus saattaa herpaantua. Myös pienet koululaiset siirtyvät taas autokuljetuksista liikkumaan sekä koulu- että vapaa-ajanmatkojaan jalan tai polkupyörällä.
Jokaisen tielläliikkujan olisikin poliisin mukaan syytä pohtia, miten omalla käyttäytymisellään voisi parantaa suojatieturvallisuutta. Suojatie ei valitettavasti ole aina nimensä mukainen, eivätkä liikennevalotkaan välttämättä tuo turvaa, koska valo-ohjauksesta huolimatta lähes neljännes suojatieonnettomuuksista tapahtuu tällaisissa risteyksissä. Tätä on syytä korostaa etenkin pienimmille liikkujille.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry