Didim
KSM härkätie2018

Kylvöt vauhtiin aikaisessa

Someron pelloilla alkoi vilinä lämpimien pääsiäisenpyhien aikaan. – Tämän viikon maanantaina repesi ja alkoi pörinä pelloilla. Aikaista on, likimain pari viikkoa etuajassa keskimääräisestä aloittamisajankohdasta. Toukokuun puolella Somerolla on yleensä aloitettu kylvöt, kertoo neuvoja Satu Näykki ProAgria Etelä-Suomesta. Maanviljelijä Pasi Ali-Yrkkö ei muista, että olisi päässyt näin aikaisin kylvöille kuin tänä keväänä. Hän kylvi maahan ensimmäiset mallasohrat pääsiäisen jälkeen tiistaina. – Joinakin vuosina olemme aloittaneet huhtikuun lopulla, siinä vapun tienoilla. Äkkiä ei tule mieleen, milloin näin aikaisin olisi päästy kylvöhommiin, mutta niin ne vuodet vaihtelevat, pohti Ali-Yrkkö Kivisojalla. Lisää kylvöistä perjantain 25.4. lehdessä.Pasi Ali-Yrkkö aloitteli kevätkylvöt pääsäisen jälkeen tiistaina Kivisojalla. Apukuskina oli seitsenvuotias Ellen Ali-Yrkkö.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry