Didim
KSM härkätie2018

Maastopalo saatiin hallintaan Kaskistossa

Kaskiston kylässä Isoluhdantien varressa riehui maastopalo torstailtapäivällä. Tuli tuhosi kolmesta neljään hehtaaria aluskasvillisuutta. Tuli oli irti sekä metsässä että pellolla. Lähellä oli taloja ja vapaa-ajanasuntoja, joihin tuli ei onneksi levinnyt.

Paloa oli sammuttamassa useita sammutusyksiköitä sekä helikopteri. Sammutusletkuja vedettiin metsään mönkijöiden avulla.

Tuli saatiin hallintaan, jälkisammutustyöt jatkuvat.

Paloa sammutettiin myös helikopterilla ilmasta käsin. Tuli pääsi irti torstai-iltapäivällä.Tuli riehui noin neljän hehtaarin alueella.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry