Didim
KSM härkätie2018

Pallot ilmaan ja ilo irti

Kesän aloituspäivä, vappu on edessä. Vaikka tulisi lunta, niin kesämekko on korkattava suven aloituksen kunniaksi.
Kevään ja ylioppilaiden karnevaalien lisäksi vappu on kansainvälinen työväen juhlapäivä. Marssijat ovat vähentyneet ja lippujen kantajat myös. Puhujapöntössä aatteen palo on laimentunut. Olisiko tänä keväänä toisin, kun europarlamenttivaalit ovat ovella?
Paremmista ajoista riittää tänäkin päivänä puhuttavaa, ovathan yt-neuvottelut arkipäivää työpaikoilla. Kun kevät on tulossa, tulevat niin kutsutut yhteistoimintaneuvottelut. Kun syksy saapuu, niin alkaa uusintakierros.
Niillä, joilla on työtä, on sitä liian paljon. Nyt jos koskaan, on työläisillä syytä pyytää parempia oloja. Huudot vaan tahtovat kaikua kuuroille korvilla. Työnantajilla ei ole annettavaa, otettavaa kylläkin. He kutsuvat yhteisiin talkoihin.
Juhlapäivä on saanut nimensä pyhästä Valburgista, jonka muistopäivä on 1.5. Mitähän miettisi pyhä Valburg, jos näkisi suomalaisten juhlinnan? Vappuaattona nuoriso melskaa kaduilla, mutta yhä useammin keski-ikäiset ovat ne, jotka ovat tolkuttomammassa kunnossa kuin kahdeksantoistakesäiset. Suomalainen ei ole vieläkään ymmärtänyt, että sanonta: Ilo ilman viinaa on teeskentelyä, ei pidä paikkansa.
Annetaan kesän tulla, pannaan ylioppilaslakki päähän tai annetaan hiusten hulmuta vapaana kevättuulessa ja iloitaan. Auringossa on vaikea olla hymyilemättä. Mutta jos sataa, niin iloitaan silti.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry