Didim
KSM härkätie2018

Pätkä kevyen liikenteen väylää luvassa Heikintielle

Joensuun koulun opettajien ja oppilaiden vanhempien odottama kevyen liikenteen väylä toteutuu toisella tapaa, kuin he ovat odottaneet. Lue lisää perjantain Somero-lehdestä.

Koulunkäyntiavustaja Carita Ingman ja rehtori Liisa Penttilä kertovat lehdessä, mihin he olivat kevyen liikenteen väylää toivoneet.

Koulunkäyntiavustaja Carita Ingman ja rehtori Liisa Penttilä kertovat lehdessä, mihin he olivat kevyen liikenteen väylää toivoneet.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry