Didim
KSM härkätie2018

Sauli Putkonen iski keskeytysvoiton

Muutaman vuoden tauon jälkeen paluun nyrkkeilykehiin tehnyt Someron Voiman Sauli Putkonen otteli heti voiton Helsingissä Ruskiksen skaboissa. Putkonen iski sarjassa Y-69 kg keskeytysvoiton Jämsän kisailijoiden Raimo Lahtisesta.
Ottelu eteni Putkosen hallinnassa. Lahtiselle laskettiin jo ensimmäisessä erässä lukua kahdeksaan, mutta silloin kongi pelasti hänet Putkosen jatkohyökkäyksiltä. Kolmannessa erässä Putkonen oli niin ylivoimainen, että tuomari katsoi parhaaksi keskeyttää yksipuoliseksi menneen ottelun. Näin Sauli Putkoselle voitto kehätuomarin keskeytyksellä (TKO) kolmannessa erässä.
Sauli Putkosta avusti kilpailussa velipoika Jarkko Putkonen, joka itse valmistautuu 17.5. Salossa Iskettävään ammattilaisiltaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry