Didim
KSM härkätie2018

Tänään vietetään Kirjan ja ruusun päivää

Tänään vietetään Kirjan ja ruusun päivää, jonka idea on, että miehet antaisivat naisille ruusuja ja naiset miehille kirjoja.

Suomessa on valittu Kirjan ja ruusun päivän kirjailija vuodesta 2012. Suuri osa suomalaisista kirjakaupoista, myös Someron Somerkirja,  on mukana tempauksessa, jossa ostaessa 10 eurolla kirjoja saa kaupan päälle tämän kyseisen kirjailijan teoksen. Kirja  on kirjoitettu nimenomaan tätä päivää varten, eikä sitä voi ostaa itsekseen. Se on pelkästään kaupanpäälinen.

Tänä vuonna kirja on Anna-Leena Härkösen Takana puhumisen taito. Vuonna 2012 kaupanpäällinen oli Tuomas Kyrön Miniä ja 2013 Jari Tervon Jarrusukka.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry