Didim
KSM härkätie2018

Huvila & Huussi laittaa tänään somerolaisen navetanvintin uuteen uskoon

Huvila & Huussi -ohjelma vieraili viime kesänä Somerolla kuvaamassa yhden jakson. Ohjelma esitetään tänään Nelosella kello 20.
Ohjelmassa kolmilapsisen perheen navetan vintistä tehdään lasten oma huvikumpu. Perheen äidillä on paikasta rakkaita muistoja ja tilan uudistamisella niitä halutiin luoda myös jälkipolville. Sisustusarkkitehti Mikko Vesanen ja lapset saavat suunnittelussa vapaat kädet.
Somerolta kuvattu jakso esitetään uusintana pe 30.5. klo 19, la 31.5. klo 10, su 1.6. klo 12.30 ja su 1.6. klo 18.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry