Didim
KSM härkätie2018

Lamminniemen Hyvinvointikeskus tuottaa palvelut kaupungin uuteen palvelutaloon

Perusturvalautakunta valitsi Lamminniemen Hyvinvointikeskus Oy:n pyörittämään kaupungin uutta palvelutaloa. Lautakunnan mielestä Hyvinvointikeskuksen tarjous oli kokonaistaloudellisesti paras, kun verrattiin palvelun tuottamisen hintaa, laatua ja kehittämissuunnitelmia.
Tarjouksia tuli kymmenen. Lamminniemen Hyvinvointikeskuksen ja Coronaria Hoitoketjun lisäksi tarjouksensa jättivät Mediverkko Hoivapalvelut Oy, Mikeva Oy, Medivida Care Oy, Mainio Vire Oy, Attendo Oy, Mehiläinen Oy, Esperi Care Oy ja Validia Invalidiliiton Asumispalvelut Oy.
Kaksikerroksinen palvelutalo on käyttökunnossa 1. syyskuuta Lamminniemessä. Alussa se saadaan puolilleen asukkaista, eli 30 asukasta.
Kaupunki valitsee asukkaat palveluasumisyksikköön ja määrittelee myös asiakasmaksut.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry