Didim
KSM härkätie2018

Mökkiviikonloppu päättyi rähinään

Espoolaisen miehen ja naisen vapaa-ajanvietto päättyi pahoinpitelyyn lauantai-iltana Somerolla.
Henkilöt olivat tulleet viettämään viikonloppua miehen mökille. Iltaa oli vietetty alkoholia nauttien. Illan mittaan henkilöille oli tullut riitaa, jonka johdosta nainen oli ollut lähdössä pois mökiltä. Nainen oli vielä palannut hakemaan mökille jääneitä tavaroitaan, jolloin mies ei ollutkaan enää suostunut avaamaan naiselle ovea.
Henkilöiden kertomukset tapahtumien kehittymisestä ovat ristiriitaiset, mutta ilmeisesti nainen on pyrkinyt sisälle mökkiin ja tässä yhteydessä rikkonut puutarhasaksilla pienehkön ikkunan mökistä. Tämän jälkeen mies oli lyönyt naista hiilihangolla voimakkaasti useita kertoja eri puolelle kehoa, pääasiassa käsi- ja olkavarsiin.
Nainen joutui käymään vammojensa vuoksi ensiavussa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry