Didim
KSM härkätie2018

Poliisin pienten lupapalvelupisteiden aukioloa supistetaan kesäksi

Passi- ja henkilökorttien haku on ruuhkauttanut poliisilaitosten asiakaspalvelupisteitä. Osa lupapalvelupisteistä on kesän aikana auki rajoitetusti, joten asiointiaikoja ei pienempiin palvelupisteisiin kaikille viikonpäiville tai kaikille viikoille ole mahdollista varata.

Poliisi suosittelee asiointiajan varaamista hyvissäajoin etukäteen, sillä jonotus ilman ajanvarausta voi viedä pahimmillaan useita tunteja. Se on mahdollista tehdä verkkosivulla www.poliisi.fi/ajanvaraus. Ajan voi varata myös puhelimitse poliisilaitokselta. Jokainen voi asuinkunnastaan riippumatta asioida passi- ja henkilökorttiasioissa kaikissa Suomen poliisin lupapalvelupaikoissa.

Valmiit ajokortit ja muut valmiit asiakirjat voi noutaa ilman ajanvarausta lupapalvelun aukioloaikana. Ennen asiointia muista tarkistaa palvelupisteen aukioloaika.

Poliisi kehottaa ihmisiä arvioimaan, onko matkustusasiakirjan uusiminen välttämätöntä juuri nyt kesän aikana vai voiko uusimisen siirtää syksyyn.

Passi- ja henkilökorttihakemus tehdään poliisilaitoksella eikä erillistä lomaketta ole käytössä. Poliisi.fi-sivuilta löytyy tietoa passin hakemisesta. Esimerkiksi lapsen passia varten tarvitaan huoltajien suostumus ja lapsen tulee olla henkilökohtaisesti paikalla passihakemusta jätettäessä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry