Didim
KSM härkätie2018

Kuka on Someron Linnanneito?

linnanneito Hiidenlinnassa mitellään heinäkuun 17. päivä Linnanneidon tittelistä.

Linnanneito-kilpailuun on tähän mennessä valittu kymmenen kaunotarta. Ehdokkaista kahdeksan on Somerniemeltä, yksi Somerolta ja yksi Salosta.
– Mukaan kilpailuun on vielä mahdollista hakea lähettämällä kuvallinen, vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@hiidenlinna.com, sanoo linnan isäntä Sami Uotila.
– Tuomaristossa tullaan näkemään valtakunnallisesti tunnettuja henkilöitä,  Uotila lupaa.
Linnanneito-päivään kuuluu myös musiikkia, josta huolehtii kovasti nuorison keskuudessa suosiotaan kasvattava Joshu Wolf. Laulaja nousi valtakunnan julkisuuteen viime vuoden Idols-finalistina.
Linnaneito-kilpailussa käydään läpi helle-, sportti- ja juhlapukukierrokset. Tuomariston valitseman Linnanneidon lisäksi yleisö saa äänestää suosikkinsa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry