Didim
KSM härkätie2018

Satumaa-veneet lipuvat kello 23

Satumaata soitetaan eri soittimilla eri puolilla kaupunkia. Tämä rumpu on Unto Monosen. Sen lahjoitti M.A. Numminen Monosyhdistykselle.

Satumaata soitetaan eri soittimilla eri puolilla kaupunkia. Tämä rumpu on Unto Monosen. Sen lahjoitti M.A. Numminen Monosyhdistykselle.

Satumaa raikaa kirkossa, puistossa, traktorin lavalla  ja vaikka missä huomenna perjantaina Somerolla. Satumaa Soikoon 24h! -tapahtuma alkaa tänään kello 23, kun kirkkoveneet lähtevät Rantatuvasta lipumaan kohti Havuharjua. Sen jälkeen on vuorokauden ajan luvassa musiikkia eri puolilla kaupunkia. Someron kansallislaulua soitetaan kaikenlaisilla soittimilla sahasta kitaraan  ja lauletaan eri kielillä.

Lue lisää 27.6.2014 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry