Didim
KSM härkätie2018

Someron yrittäjille tarjotaan talouskoulutusta

Pienyrittäjille annetaan koulutuksella apua talousosaamiseen ja verkostoitumiseen. Nykyinen markkinatilanne asettaa haasteita pienyrityksen toiminnalle ja menestymiselle. Yhtenä yrityksen menestymisen tukijalkana on yrittäjän osaaminen ja verkostot. Someron kaupungin elinkeinotoimi ja Salon seudun aikuisopisto ja oppisopimuskeskus ovat mukana tukemassa somerolaisten pienyrittäjien menestymistä tarjoamalla Bisnesavain-oppisopimuskoulutusta pienyrityksen talousosaamiseen.
Koulutuksen infotilaisuus järjestetään keskiviikkona kaupungintalon valtuustonsalissa.

Lue lisää 24.6. 2014  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry