Didim
KSM härkätie2018

Tänään ratkotaan karnevaalikuninkuus

Seiväskarnevaalit

Eemeli Salomäki

Minna Nikkanen

Seivaskarnevaalikyltti Seiväs karnevaalit alkoivat torstaina. Somerolle saapui nuoria leiriläisiä, huoltajia ja kouluttajia.
– Harjoitusviikonloppu on tarkoitettu kaikille seiväshypystä kiinnostuneille 8–20 -vuotiaille tytöille ja pojille. Tapahtumassa kohtaavat lajin entiset, nykyiset ja tulevat huiput. Konkarit opastavat nuorta polvea, kertoo karnevaalipäällikkö Kalle Pomppu.
Seiväskarnevaaliviikonlopun pääkilpailu käydään tänään, jolloin Somerolla hyppäävät Someron Esan Minna Nikkasen ja Eemeli Salomäen sekä muiden kotimaisten huippujen lisäksi seiväshyppääjiä muun muassa Irlannista, Isosta-Britanniasta, Tanskasta, Latviasta, Virosta ja Venäjältä. Tiedossa on mielenkiintoinen kilpailu kaikille seiväshypystä kiinnostuneille.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry