Didim
KSM härkätie2018

Elixi Oil tutkii mehiläispölytyksen vaikutuksia

 Elixi Oilin Ulla Mertsalmi, Suomen Mehiläishoitajain Liiton tiedottaja ja tutkimuskoordinaattori Tuula Lehtonen ja somerolainen viljelijä Henriikka Punki tutkivat mehiläispölytyskokeessa olevaa tutkimuskehikkoa. Sen sisälle muuttaneen mehiläiset ovat pakkopölyttämässä öljypellava Laseria.
Punki viljelee miehensä kanssa pellavaa ja muutama mehiläispesäkin löytyy. – Meidän mehiläisemme tuskin kyllä käyvät pellavapellolla, koska ovat lähempänä puutarhaa, Punki tuumii.

Lue lisää 15.7.2014  lehdestä

One Response to Elixi Oil tutkii mehiläispölytyksen vaikutuksia

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry