Didim
KSM härkätie2018

Led-valoja Joensuuntielle

Vanhaa ja uutta valasintekniikkaa on nähtävissä tällä hetkellä rinnakkain.

Vanhaa ja uutta valasintekniikkaa on nähtävissä tällä hetkellä rinnakkain.

Vanhat katuvalot vaihtuvat sähköä säästäviin ledeihin Joensuuntien pohjoispäässä. Uusia kohteita on tulossa lisää aivan lähiaikoina. Tiistain lehdessä lisää asiasta ja siitä, minne kaikkialle led-valoja laitetaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry