Didim
KSM härkätie2018

Mies eksyi marjametsällä

Poliisi sai tänään kello 14.44 hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, että 85-vuotias mies oli kateissa Somerolla. Mies oli lähtenyt aamulla noin kello 9 marjametsään ja eksynyt ja väsyksissä. Mieheen saatiin puhelimitse yhteys.
Rajavartioston helikopteri löysi miehen syvältä metsästä viiden aikoihin ja laski paikalle pintapelastajan, joka ohjasi poliisit paikalle.
Poliisi vei miehen kotiin ja sairaankuljetus kävi tarkistamassa hänen kuntonsa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry