Didim
KSM härkätie2018

Mopokuskin yli yritettiin ajaa mustalla henkilöautolla

Viime lauantaina tuntemattomaksi jäänyt kuljettaja yritti ajaa Vakkurintiellä kello 20 aikoihin mustalla henkilöautolla moposkootteria kuljettaneen naisen yli.
Vakkurintie poikkeaa keskustasta katsottuna Härkäläntieltä vasemmalle ennen Talvisillantietä.
Vuonna 1998 syntynyttä mopokuskia oli tullut mutkassa vastaan  henkilöauto. Mopokuski on hidastanut vauhtia, kuten teki myös autoa kuljettanut henkilö.
Muutama metri ennen kohtaamista henkilöautoa kuljettanut  oli kuitenkin kiihdyttänyt voimakkaasti ja kääntänyt keulan suoraan kohti moposkootteria.
Moposkootteria kuljettanut nuori nainen oli  saanut väistettyä törmäyksen kääntämällä jyrkästi  vastaantulevan liikenteen kaistalle ja  kaatunut.
Henkilöauto oli poistunut paikalta pysähtymättä.
Moposkootterin kuljettaja loukkaantui lievästi.
Tapahtumaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Salon poliisi pyytää tapahtumasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry