Didim
KSM härkätie2018

Nautitaan ulkona

Somerolla on nyt todella paljon terasseja. Joensuun tien varresta löytää yli kymmenen terassia, vaatimattomia tai isompia, joiden viihtyisyyteen on satsattu enemmän. Lukumäärä lisääntyy, kun ottaa mukaan keskustan tuntumassa olevat Helsingintien varren ravintoloiden ja kahvilan terassit.
Kaikkein yksinkertaisimmillaan terassi on yksi istuinryhmä tai ulos on tuotu pitkä penkki. Kyllä siinäkin kahvimukin kera viihtyy.
Myös nähtävyyksissä, kuten Hiidenlinnassa tai joissakin kartanoissa on terasseja. Osa terasseista on alueelle maksettavan pääsylipun takana.
Terasseilla viihdytään. Lounasaikaan väkeä löytyy nautiskelemassa ulkona. Samoin perinteisiin kahviaikoihin. Ravintoloiden terasseilla oleskellaan myös iltaisin ja öisin.
Omia eväitä on tänä vuonna voinut nautiskella esimerkiksi Kiiruun poistossa, jonne on tuotu useampikin istuinryhmä.
Terassit tuovat keskustaan elämää. On mukavaa nähdä väki istumassa ja rupattelemassa keskenään. On aika tavallista, että keskustelu ulotetaan naapuripöytään ja vielä seuraavaankin.
Nyt kun kelit sallivat, niin hyödynnetään näitä palveluja. Ja käytetään hyväksi luonteva mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry