Didim
KSM härkätie2018

Somerolla on nyt ennätysmäärä terasseja

Terassit_Portti

Hämeenportin terassi.

Someron keskustan raitin varrelta löytyy nyt ennätysmäisen paljon terasseja. Varsinkin, jos sellaiseksi lasketaan kaikki istuinryhmät ja penkit, joita on tuotu kadun varteen ruoan tai juoman nauttimista varten.
Yksinkertaisimmillaan terassi  voi olla yksi istuinryhmä, mutta tarjolla on myös isoja, monin kukkasin ja aurinkovarjoin koristeltuja terasseja.  Tai terassi  pelkillä laidoilla, ilman huonekaluja. Vaihtoehtoja on reilusti yli kymmenen, niin aurinkoisia kuin varjoisiakin.
Perjantaisin vielä torikahvila tuo yhden vaihtoehdon lisää.
Keskustaajaman ulkopuolellakin on paikkoja, joissa voi kahvitella tai nauttia kylmiä juotavia ulkosalla, kuten esimerkiksi Hovimäen leirintäalueella, Jonten kaupalla, TB:llä Vilukselassa ja viikonloppuisin Baddingin kioskilla Paratiisissa sekä lauantaisin kesätorilla. Kartanoista ja nähtävyyksistäkin löytyy terasseja niiden aukioloaikoina.

Lue lisää 25.7.2014 lehdestäOne Response to Somerolla on nyt ennätysmäärä terasseja

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry