Didim
KSM härkätie2018

Kananmunien express

Mikko ja Johanna Välttilä piipahtivat Somerolla munataksilla. Päivi ja Ada-Maria Älli (keskellä) ostivat kananmunia ystävilleen.

Mikko ja Johanna Välttilä piipahtivat Somerolla munataksilla. Päivi ja Ada-Maria Älli (keskellä) ostivat kananmunia ystävilleen.

Vaahteramäen tilan Mikko ja Johanna Välttilän MunaEggsPress, eli munataksi, kulkee pitkin Etelä-Suomea ja kuskaa tilan kananmunia suoraan kuluttajille ilman välikäsiä. Mikko Välttilä on heinäkuusta saakka jakanut autosta tilausten mukaisesti kananmunakennoja pysäkillä odottaville.

Hän ajaa kuutta eri reittiä ja seitsemäs on tulossa Uudenmaan suuntaan.  Isoimmat reitit ovat Uudellamaalla, jossa kanamuniaan odottaa nyt yli 200 ihmistä.
Mikko Välttilä vinkkaa, että munataksin kyydistä on kyselty myös paljon muita tuotteita, joita voisi ostaa suoraan tuottajalta. Väki on kiinnostunut laadusta ja lähiruoasta. Monet haluaisivat samasta kyydistä esimerkiksi vihanneksia.

Kanatilallisen ulkotarhassa kasvaa myös 30 ulkopuolisten omistamaa kesäpossua ja pellolla luomuparsaa sekä -humalaa.

 One Response to Kananmunien express

  • Mistä löytää munataksin aikataulun ja pysähdyspaikat?

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry