Didim
KSM härkätie2018

Katajakotiin työntekijät ensi viikolla, asukkaat syyskuun alussa

Katajakotiin tulevat ensimmäiset asukkaat runsaan viikon päästä syyskuun 1. päivänä. Tällä viikolla huoneiden sängyt ja yöpöydät saapuvat  ja ensi viikolla loput huonekalut ensimmäiseen kerrokseen.
Alkuviikosta henkilökunta astuu remmiin ja kouluttautuu neljän päivän yhteen hiileen puhaltamisjaksolla.
Toiminta pyöräytetään käyntiin parinkymmenen asukkaan, viiden sairaanhoitajan ja seitsemän lähihoitajan voimin ykköskerroksessa. Kakkoskerros otetaan käyttöön tuonnempana.
Tehostetun palveluasumisen yksikön esimies, palvelupäällikkö Pihla Linnainmaa odottaa työtiimeineen innolla Katajakodin starttaamista.
Talon toiminta-ajatuksena on asiakaslähtöisyys.
– Talo on asukkaille koti, jossa vanhukset saavat herätä ja syödä silloin kuin haluavat. Hoitajat ovat vanhuksilla töissä, kertoo Pihla Linnainmaa.
Katajakoti on Linnainmaasta tosi hieno juttu ja investointi kaupungilta. Taloon saadaan 60 somerolaiselle oma turvallinen koti loppuelämäksi.
Linnainmaasta Someron kaupungin ja Lamminniemen Hyvinvointikeskuksen yhteistyö on mielenkiintoinen paketti; vastaavanlaista hän ei tiedä muualla Suomessa olevan toiminnassa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry