Didim
KSM härkätie2018

Pukkilat palaavat Härkätien kauppiaksi

Kauppiaskonkarit Anne ja Mika Pukkila palaavat päivittäistavarakauppiaiksi Somerolle.
Tätä ratkaisua monet somerolaiset kuluttajat ovat odottaneetkin. Mukaan he saavat yhden henkilön lisää omasta perheestä. Lue perjantain Somero-Pukkilalehdestä lisää Pukkiloista sekä uuden marketin rakentamissuunnitelmista.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry