Didim
KSM härkätie2018

Heikki Paakkanen piirsi sarjakuvakirjan sodanajan väittämistä

Graafikko ja sarjakuvapiirtäjä Heikki Paakkaselta tulee tänään julkisuuteen uusi sarjakuvakirja. Saksa – Suomi im Bunde -teokseen Paakkanen on piirtänyt väittämiä, jotka liittyvät toiseen maailmansotaan ja erityisesti Saksan ja Suomen yhteistyöhön.
Paakkasen tutut sarjakuvahahmot Sissi ja Siviilipalveluhenkilö keskustelevat ja pohdiskelevat nykyhetkessä, ovatko muistot ja väittämät totta. Esimerkiksi, lääkittiinkö kolmannen valtakunnan johtajaa kymmenillä lääkkeillä ja tuhosiko suomalaissotilas koivuhalolla useita panssarivaunuja.
Heikki Paakkanen kaipasi ajatuksilleen ja piirroksilleen akateemista tukea. Poliittisen historian tutkija valtiotieteiden tohtori Markku Jokisipilä antaa sanoilla faktan samasta aiheesta, jonka Paakkanen on piirtänyt.
Markku Jokisipilä sanoo, että piirrosten kepeydestä huolimatta, kirja pohjautuu oikeisiin historiallisiin tapahtumiin ja Saksan ja Suomen väliseen poliittiseen yhteyteen.

Lue lisää kirjasta perjantain 5.9. Somero-lehdestä.

Heikki Paakkasen kirjojen julkistamisen yhteydessä esillä on ollut mahdoton määrä mitä erilaisempia härveleitä. Tässä laite, jolla Paakkasen mukaan pystyi aukaisemaan koodeja kanavatyöstä.

Heikki Paakkasen kirjojen julkistamisen yhteydessä esillä on ollut mahdoton määrä mitä erilaisempia härveleitä. Tässä laite, jolla Paakkasen mukaan pystyi aukaisemaan koodeja kanavatyöstä.

Väitetään suomalaisen sotilaan tuhonneen koivuhalolla panssarivaunuja.

Suomalaisen sotilaan väitetään tuhonneen koivuhalolla panssarivaunuja.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry