Didim
KSM härkätie2018

Hirvenmetsästäjät vaihtavat oranssiin

Hirven- ja peuranmetsästys alkoi viime lauantaina suurimmassa osassa Suomea. Somerolla metsälle ei vielä päästy, sillä säät ovat  vielä turhan lämpimiä. Ensi lauantaina metsästyksen aloittaa jo useampi seura. Tämän päivän Somero-lehdessä selvitellään myös syitä, mistä johtuu jo vuosia jatkunut peuranvasojen koon pienentym

Riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja Jarkko Nyströmin päällä olevat oranssit asusteet erottuvat mainiosti vihreitä kuusen havuja ja runkoja vasten.

Riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja Jarkko Nyströmin päällä olevat oranssit asusteet erottuvat mainiosti vihreitä kuusen havuja ja runkoja vasten.

inen.
Punaiset liivit, takit ja lakit jäävät tällä metsästyskaudella historiaan. Oranssi on määrätty asetuksella  uudeksi turvaväriksi.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry