Didim
KSM härkätie2018

Kännyköitä rikotaan miljoonien edestä

Suomalaiset ovat hajottaneet ja korvanneet rikkoutuneita älypuhelimiaan huiman 350 miljoonan euron edestä vuodesta 2007.
Eurooppalaisen tutkimuksen teki amerikkalainen SquareTrade Inc, johtava älypuhelinten vakuuttamiseen ja korvaamiseen erikoistunut amerikkalaisyhtiö.
Älypuhelimia käytetään monipuolisemmin kuin koskaan aiemmin: sähköposteihin, kuvien ottamiseen, sosiaalisen median kuluttamiseen ja toisinaan myös puheluiden soittamiseen.
Tutkimuksessa selvisi, että meissä suomalaisissa kännykänrikkojissa on eroavaisuuksia.
Lemmikkieläimen omistajan älypuhelin rikkoutuu 34 prosenttia suuremmalla todennäköisyydellä kuin lemmikittömän. Miehen älypuhelin rikkoutuu 31 prosenttia useammin kuin naisen.
Miljoonien korjauskustannukset  sanovat, että puhelinten käsittelyssä tulisi olla paljon huolellisempi.
Älypuhelinten rinnalla kuitenkin vanhanmallisetkin puhelimet pitävät pintansa. Internetissä on jo useita vanhoja puhelimia ostavia ja kauppaavia yrityksiä.
Vanha tai käytetty puhelin ostetaan muun muassa kakkospuhelimeksi urheilua, matkailua, telttailua tai vaikka festarikesää varten.
Jos haluaa myydä puhelimen, niin, tarjolla on palveluja, joiden avulla voi laskea sopivan hinnan. Hintaan vaikuttavat puhelimen malli, teknologia, ikä ja käytön näkyminen puhelimessa.
Esimerkiksi Facebookin Someron ilmoitustaulullakin kännykkäkauppa ottaa varovaisia askeleita lastentarvikkeiden ja sisustustavaroiden joukossa. Myytävänä on nyt esimerkiksi kaksi uutta Nokian113 puhelinta paketissa yhteishintaan 20 euroa.
Pannaan puhelimet kiertoon.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry