Didim
KSM härkätie2018

Siwan myymälä meni remonttiin

Turkulaisen Arorak Oy:n työmiehillä alkoi perjantaina aikataulullisesti hikinen ja nopea urakka. Heillä on viikko aikaa saada maalaukset, lattiat ja myymäläkalusteet kuntoon. Sen jälkeen myymälähenkilökunta täyttää tavarat hyllyille myöskin viikossa. Kuva Sauli Kaipainen.

Turkulaisen Arorak Oy:n työmiehillä alkoi perjantaina aikataulullisesti hikinen ja nopea urakka. Heillä on viikko aikaa saada maalaukset, lattiat ja myymäläkalusteet kuntoon. Sen jälkeen myymälähenkilökunta täyttää tavarat hyllyille myöskin viikossa. Kuva Sauli Kaipainen.

Someron Siwa laittoi remontin ajaksi ovet kiinni viime perjantaina. Kaupanteko on seis, sillä kaupasta tyhjennettiin ulos kaikki tavarat. Uudistetun kaupan avajaiset ovat viikon päästä torstaina, 18. syyskuuta. Perjantain lehdessä tulossa olevista muutoksista lisää.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry