Didim
KSM härkätie2018

Someron valtti on yllättävyys

Yllattava_Somero_Uusitalo

Somero osaa yllättää vieraansa, sanoo kaupungin markkinointisihteeri Tanja Uusitalo.

Kaupunki markkinoi toimintojaan sanoilla Yllättävä Somero.
Moni ulkopaikkakuntalainen on hämmästynyt, mitä kaikkea Somerolla on tarjota. Kaupungin markkinointisihteeri Tanja Uusitalo on kuullut näitä ylistyssanoja useammalta taholta. Esimerkiksi eräs henkilö sanoi rakastuneensa Someroon, koska täällä on ihan oma pöhinänsä.
Uusitalo on vakuuttunut, että juuri yllättävyydellä paikkakuntaa kannattaa markkinoida. Sen osoitti viime vuoden satsaus Turun kirjamessuille. Vastaavanlaista yhteispeliä ja asennetta aiotaan jatkaa.
Yllätystempauksia on luvassa omilla nurkilla, mutta myös säntäyksiä kertomaan ilosanomaa rajojen ulkopuolelle.
Sanojen tueksi on faktatietoa, joka osoittaa, että esimerkiksi yrittäminen on Somerolla edukkaampaa naapurikuntiin verrattuna.

Lue lisää 26.9.2014 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry