Didim
KSM härkätie2018

TE-toimisto sulkee ovensa marraskuussa

Somerolta lähtee jälleen yksi lähipalvelu, kun TE-keskukset vähentävät toimipisteitään. Marraskuun ensimmäisestä päivästä lähtien työvoima- ja elinkeinopalvelujen toimisto sulkee ovensa sosiaalitoimiston yhteydessä Terveyskeskuksen mäellä.
Päivystysluonteinen vastaanotto on ollut auki kerran viikossa maanantaisin. Muina arkipäivinä palvelua on saanut sovittua ajanvarauksella. Somerolaisten lähin TE-toimisto tulee olemaan Salossa.
– Jatkuvaa päivystystä emme enää pysty järjestämään Somerolla. Sen tarvekin on vähentynyt, kun asiointi tapahtuu suurimmaksi osaksi verkossa. Noin 80 prosenttia työttömistä työnhakijoista ilmoittautuu meille netin kautta, kertoo Varsinais-Suomen TE-toimiston johtaja Kjell Henrichson.

Lue lisää 26.9.2014  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry