Didim
KSM härkätie2018

Kiiruun koulusta K:n mallinen

 Kiiruun koulusta tulee K-kirjaimen mallinen. K:n pisin sivu tulee urheilukentän puolelle Koulutien suuntaisesti. Koulun keskiöön tulee ruokasali, auditorio ja liikuntasali, joiden ympäriltä lähtee neljä käytävää, joilla on opetustilat ja hallintotilat kahdessa kerroksessa. Välituntipiha sijoitetaan jokirannan puolelle.

Rakennuksen on suunnitellut Arkkitehtisuunnittelu Mikko Uotila Oy.

Lue lisää 4.11. 2014 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry