Didim
KSM härkätie2018

Somerolaislähtöisen ohjaajan dokumentti televisioensi-iltaan

– Alunperin elokuvan tarkoituksena oli puhua isän ja pojan välisestä suhteesta sekä siitä kuinka tärkeätä heidän välinen vuorovaikutuksensa on, kertoo somerolaislähtöinen näyttelijä ja ohjaaja Inderjit Kaur Khalsa dokumentti-elokuvastaan Brooklynin pojat, joka saa televisioensi-iltansa tulevana maanantaina. Perjantain Somerossa ohjaaja kertoo elokuvastaan, avioliitostaan ja Someron muistoistaan. Millä nimellä hänet Somerolla tunnettiin?

Lue lisää 31.10.2014 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry