Didim
KSM härkätie2018

Tokmanni avautuu huomenna Somerolla

Vuonna 2010 Kyösti Kakkonen oli avaamassa Someron Tarjoustaloa.

Vuonna 2009 Kyösti Kakkonen oli avaamassa Someron Tarjoustaloa.

Pohjoismaiden suurin halpakauppakonserni Tokmanni avaa uudistetut myymälät Tokmanni-ketjunimellä Somerolla ja Lohjan Lempolassa huomenna torstaina.  Myymälät ovat entisiä Tarjoustalo-ketjumyymälöitä, joissa on tehty brändimuutos. Väkeä houkutellaan paikalle ilmaisilla ämpäreillä.One Response to Tokmanni avautuu huomenna Somerolla

  • voi hyvää päivää,taas nälkäsilmät menny hakee jonnin joutavia tuikku-ämpäreitä 🙂 ei tarvii ku ilmoittaa somero lehes et jostain sais p****a ilmaseks ni ois taas porukkaa jonottamassa kilometrien jonoissa!

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry