Didim
KSM härkätie2018

Tuulipuiston rakentaminen alkamassa vuoden päästä

Palmankallioille on rakenteilla tuulipuisto, jossa neljä myllyä jauhaa sähköä, kukin noin 3 MW:n teholla. TV-kuva on kuitenkin huononemassa

Ilmatar Windpower Oyj on toteuttanut valmiiksi asti yhden kohteen, joka sijaitsee Luhangan Latamäessä, Päijänteen itäpuolella. Kohteessa on kuusi kolmen megawatin voimalaa 140 metrin napakorkeudella. Kuvassa on tuulimyllyn nokassa nököttävä generaattori.

Ilmatar Windpower Oyj on toteuttanut valmiiksi asti yhden kohteen, joka sijaitsee Luhangan Latamäessä, Päijänteen itäpuolella. Kohteessa on kuusi kolmen megawatin voimalaa 140 metrin napakorkeudella. Kuvassa on tuulimyllyn nokassa nököttävä generaattori.

Someron keskustassa. Lue perjantain lehdestä lisää tuulipuistouutisia.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry