Didim
KSM härkätie2018

Vuoden Eläinsuojeluteko -palkinto Tuulispäälle

 

Piian Anttonen rapsuttelee Tuulispäässä asustelevaa villisikaa.

Piian Anttonen rapsuttelee Tuulispäässä asustelevaa villisikaa.

Somerolainen Eläinsuojelukeskus Tuulispää sai tänään Vuoden Eläinsuojeluteko -palkinnon.

Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto (SEY) palkitsi Eläinten viikolla ansioituneita eläinsuojelijoita.

Vuoden Eläinsuojeluteko -palkinto jaetaan henkilölle tai organisaatiolle, joka on toiminnallaan tuonut esiin epäkohtia eläinten oloissa tai edistänyt merkittävällä tavalla eläinten hyvinvointia.

Vuoden Eläinsuojeluteko 2014 -palkinto annettiin tänään SEY:n Eläinten viikon lehdistötilaisuudessa eduskunnan Pikkuparlamentissa Eläinsuojelukeskus Tuulispäälle. Viidettä kertaa jaettavan palkinnon vastaanotti Tuulispään perustaja Piia Anttonen.
– Piia Anttosen sitkeä työ Eläinsuojelukeskus Tuulispään perustamiseksi on todellinen eläinsuojeluteko isoilla kirjaimilla. Tuulispää tarjoaa uuden elämän mahdollisuuden eläimille sekä antaa yleisölle mahdollisuuden kohdata tuotantoeläimet yksilöinä. Tuulispää on avoin vierailijoille. Näin kuka tahansa pääsee helposti näkemään käytännössä, miten tuotantoeläimet elävät, kun ne pääsevät vapaasti toteuttamaan lajinomaista käyttäytymistään ja niille annetaan siihen mahdollisuus. Tuulispään perustaminen on uraauurtava saavutus ja samalla kipeästi kaivattu käytännön esimerkki siitä, kuinka eläimet ja niiden arvo voidaan nähdä muullakin tavalla kuin on yleensä totuttu, kiitteli SEYn toiminnanjohtaja, eläinlääkäri Kati Pulli.

Lue lisää 7.10. 2014 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry