Didim
KSM härkätie2018

Koulu muuntuu jätelajitekasoiksi

Menossa ovat Kiiruun koulun viimeiset henkäykset. Pala palalta rakennus murenee ja pirstoutuu jätekasoiksi purkukoneiden leuoissa. Lue tiistain Somero-lehdestä, missä ovat olleet suurimmat sisäilmaongelmien aiheuttajat.

Purkupäätös eteni nopeasti pakon edessä. Kuva Sauli Kaipainen

Purkupäätös eteni nopeasti pakon edessä. Kuva Sauli KaipainenVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry