Didim
KSM härkätie2018

Lähiruokajakelua Somerolta ympäri Etelä-Suomen

Viime kesänä Vaahteramäen MunaEggsPress rupesi uusia uria luoden viemään kananmunia suoraan kuluttajille. Kuluttajien suosio yllätti Mikko Välttilän. Kysyntää on sen jälkeen löytynyt myös muille somerolaisviljelijöiden tuotteille.Tänä syksynä tuotteiden määrä on edelleen kasvanut. Somerolaisuuden maine leviää entisestään, sillä munataksin kyydissä kulkevat nyt myös Anna ja Antero Paijan ruisleivät, Mirva ja Teemu Mäkitalon hunajat ja Satu ja Lasse Näykin lampaanlihat ja -taljat. Lisää perjantain Somero-lehdessä.

Mikko Välttilä myy ennakkoon tilattuja kananmunia kennokaupalla. Saatavilla on Vaahteramäen Friidaa eli ulkokanojen munia sekä luomumunia. Kuva Ilkka Ärrälä.

Mikko Välttilä myy ennakkoon tilattuja kananmunia kennokaupalla. Saatavilla on Vaahteramäen Friidaa eli ulkokanojen munia sekä luomumunia. Kuva Ilkka Ärrälä.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry